Kabine-scootere

BACH 27 4-hjulet


Bach 27 er en 4-hjulet kabinescooter, som har plads til 2 personer. BACH 27 fås i 4 farver(metallic dark grey/metallic dark blue/metallic dark red/white)og er spækket med lækkert fabriksmonteret ekstraudstyr, ligesom det også er muligt at tilkøbe yderligere ekstraudstyr. Den koster omkring 12 øre pr. km. og kan oplades i en almindelig 220V stikkontakt.


Kabinescooteren er 100 % elektrisk, og med sin kompakte størrelse og hurtige optræk er Bach 27 den ideelle løsning til både bykørsel og pendling.

BACH 26 3-hjulet


Bach 26 har plads til to personer og kommer med en lang liste af udstyr såsom centrallås, musikafspiller med USB, kabinelys, bakkamera, justerbart sæde, elektriske sideruder, automatgear, brugervenligt styr og masser af plads til opbevaring på bagsædet. Uanset om du har handlet stort ind eller skal have plads til hjælpemidler som rollator eller lignende, giver vores 3-hjulede scooterdig plads til hverdagen og dine behov. Ikke nok med det, så er kabinescooterens design også bemærkelsesværdigt, da den er opbygget af solide stålrammer og med lister og profiler ved døre – alt sammen designet, så det holder vandet ude og gør den utrolig stærk og sikker. Vores3-hjulet scooter med kabinefås i fem forskellige farver og med masser af ekstraudstyr, hvilket betyder, at du helt selv kan vælge, hvordan din scooter skal se ud.Bach 26 og 27 kan begge fås i udgaver som ikke kræver kørekort.El-scootere

EasyGO L4B Maxi

L4B Maxi er en stor scooter og derved indbegrebet af køreglæde på første klasse.

Stellet er fuldt affjedret og udstyret med store 10” hjul, stort komfortsæde, hvilket sikrer høj stabilitet og kørekomfort ved al slags kørsel. Tophastigheden er 15 km/t og med de store 100AH batterier får du ydermere en rækkevidde på op til ca. 50 km.


EasyGO L4B

L4B er indbegrebet af køreglæde på første klasse. Stellet er fuldt affjedret, hvilket sikrer høj stabilitet ved al slags kørsel. Med en venderadius på bare 139 cm, en tophastighed på op til 15 km/t og en rækkevidde på op til ca. 40 km på en opladning, kommer du langt omkring på denne el-scooter. Måtten i bunden er skridsikker og bag­hjulene har anti-tippe-funktion.


EasyGO M4C

EasyGO M4C er en solid all-round el-scooter med masser af komfort og sikkerhed. M4C leveres med horn, for- og baglygte, blinklys, sidereflekser og 2 sidespejle. Baghjulene har anti-tippe funktion. Varekurv, sidespejle samt komfortsæde er standardudstyr.


EasyGO L3B

Den 3-hjulede EasyGO L3B er en kraftig el-scooter med over­bevisende kræfter til de lange ture. El-scooterens stel er affjedret bagtil, hvilket gør den velegnet til udendørs kørsel i ujævnt terræn, på stier og på brosten. Justerbart komfortsæde med nakkestøtte og armlæn gør køreturen til en behagelig oplevelse. Leveres med justerbart deltastyr, horn, for- og baglygter, blinklys, side­refleks, og meget mere. 

Varekurv, sidespejle samt komfortsæde er standardudstyr.

EasyGO M3C

EasyGO M3C er enkompakt el-scooter, der giver kørekomfort helt i top. Med sine 3 hjul og lille venderadius er EasyGO M3C ideel til kørsel i nærområdet samt i butikker og indkøbscentre. Tophastigheden er op til 13 km/t. Leveres med deltastyr, hvorved betjeningen af køretøjet lettes, samt lækkert justerbart komfortsæde med nakkestøtte og armlæn, horn, for- og baglys, blinklys, og meget mere. Varekurv, sidespejle samt komfortsæde er standardudstyr.


EasyGO M3Bjr

Den 3-hjulede EasyGO M3Bjr er en lille smart el-scooter, der byder på masser af kørekomfort og praktiske funktioner. Med sine 3 hjul og lille venderadius er den ideel til kørsel i nærområdet samt i butikker og indkøbscentre.

Det lækre, justerbare komfortsæde og armlæn er yderligere med til at gøre køreturen behagelig. M3Bjr leveres med justerbart deltastyr, for- og baglygter, horn, blinklys og sidereflekser. Varekurv er standardudstyr.


EasyGO M4Bjr

Søger du en kompakt og stabil 4-hjulet el-scooter, så er M4Bjr svaret.

Den har en lille venderadius og kommer nemt og stabilt rundt i butikker og indkøbscentre. Justerbar hastighed på op til 10 km/t. EasyGO M4Bjr leveres med deltastyr, som lader dig betjene køretøjet med ganske få kræfter. Køretøjet er endvidere udstyret med horn, skridsikker måtte, lys for og bag, blinklys og varekurv. Baghjulene har anti-vippe funktion for at sikre endnu større stabilitet.

EasyGO S3B

EasyGO S3B – en lille el-scooter med store fordele.
Med en egenvægt på blot 43 kg, er den 3-hjulede EasyGO S3B blandt markedets mindste. Den er derfor ideel til indendørs kørsel samt til korte ture rundt i nabolaget. Skal du på længere ture i bil, bus, fly eller andet, er den nem at skille ad i fire dele – uden brug af værktøj. EasyGO S3B har en venderadius på kun 110 cm og kan køre op til ca. 15 km på en opladning. Styr, sæde og armlæn er justerbare og dækkene er massive. Varekurv er standardudstyr.


Impala rollator 

Kombineret gå- og siddevogn til ældre og gangbesværede. Impala er
udstyret med rygbøjle, fast sæde samt praktisk kurv og lomme under sædet. Håndtagshøjde kan justeres fra 77 til 92 cm. Kan foldes sammen for nem transport/pladsbesparelse. Til brug både inden og udendørs. Mulighed for montering af stokkeholder.